Podsticaj za kreiranje Kamagra Gela su bile kabaste tablete

Posle ogromnog uspeha prodaje Kamagra tableta indijska farmaceutska kompanija Ajanta Pharma je počela da razvija novi preparat za potenciju za tržište koji je nazvala Kamagra Gel. Kamagra Gel se konzumira na usta, ispijanjem tečnog oblika gela odnosno želatina. Najveći podsticaj za kreiranje Kamagra Gela preparata za potenciju je da većina potrošača koji uzimaju preparat za otklanjanje impotencije imaju poteškoće sa gutanjem tableta i kabastih kapsula.

Podsticaj za kreiranje Kamagra Gela su bile kabaste tablete

Brzo delovanje tečnog punjenja Kamagra Gela

Kamagra Gel je najpopularniji preparat za potenciju koji se može naći na trzištu čija je cena 1.000 din. Ovaj preparat za potenciju je svoj renome stekao zbog svog tečnog punjenja u obliku gela ili želatina, i zbog toga Kamagra Gel za najkraće vreme za svega 15 min već počinje da deluje prouzrokujući proširenje krvnih sudova što dovodi do većeg dotoka krvi u polni organ a samim tim se postiže jaka, velika i čvrsta erekcija.

Brzo delovanje tečnog punjenja Kamagra Gela

Od preparata za potenciju Kamagra Gel je najprodavaniji

Ovaj preparat za potenciju je već godinama najprodavaniji preparat za potenciju u svetu a pogotovo na našim prostorima, u Srbiji, Kamagra Gel je najprodavaniji ne samo zbog niske cene od 1.000 din nego i zbog tečnog punjenja koje se pokazalo u praksi kod velikog broja konzumenata veoma prijatno za ispijanje.

Od preparata za potenciju Kamagra Gel je najprodavaniji

Sastav i pakovanje Kamagra Gela

Jedna kesica ovog preparata za potenciju sadrži 100 mg sildenafila u obliku citrata, kao i neke druge sastojke Kamagra Gela koji mogu izazvati nuspojave: mikrokristalna celuloza, magnezijum stearat … Originalno pakovanje Kamagra Gel preparata za potenciju se sastoji od 7 kesica u kutiji, a prodaje se samo u kesicama od 100 mg čija je cena od 1.000 din veoma niska u odnosu na efekat koji postiže.

Sastav i pakovanje Kamagra Gela

Kamagra Gel se sastoji od 7 ukusa

Kamagra Gel preparat za potenciju pakovanje sadrži 2 originalna holograma u kutiji, u kojoj se nalazi 7 kesica sa 7 različitih ukusa. Kamagra Gel pakovanje se sastoji od 7 različitih aroma, svaka kesica se sastoji od jednog ukusa: banana, jagoda, vanila, kivi, karamela, menta i pomorandža. Voćni vitamini u Kamagra Gelu takođe pomažu u otklanjanju disfunkcije erekcije.

Kamagra Gel se sastoji od 7 ukusa
Ocenite
Ukupan broj ocena: 7 Prosečna ocena: 5
Šerujte 🙂